Bakkerij Jack de Wit

Bakkerij Jack de Wit is een middelgrote ambachtelijke bakkerij. Jack is de 3e generatie bakker van de familie De Wit. Iets om trots op te zijn!
Al vroeg in de ochtend brengen we heerlijk vers brood en banket naar onze winkels in Ammerzoden en Kerkdriel. Wij leveren ook op bestelling aan horeca, bedrijven en instellingen.

 

In de bakkerij, waar wij alles met passie voor u maken, werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande pure grondstoffen. Zo krijgt u gegarandeerd een lekker en eerlijk product vol met gezonde voedingstoffen. Dit proef je direct. Alles smaakt hierdoor net wat lekkerder!

 

En ons banket? Onze banketbakkers maken de lekkerste dingen in onze open banketbakkerij, kom maar eens kijken. Ook hier alleen pure natuurlijke ingrediënten, vers fruit en zuivelproducten van topkwaliteit. Overheerlijk. Om je vingers bij af te likken.

 

Kom eens langs in een van onze twee gezellige winkels waar ons knapperige brood en smeuige banket op u ligt te wachten. Door de prachtige presentatie ziet u in een oogopslag al onze producten. Kiezen zal moeilijk zijn, want echt alles is even lekker.


Heeft u vragen? Wij weten alles van ons brood en banket en adviseren u graag.

brood bakkerij jack de wit

Openingstijden

Bekijk de openingstijden van de
winkel in Ammerzoden en
Kerkdriel. U kunt ook uw
bestelling direct mailen naar
info@bakkerijjackdewit.nl